gre_logo

Montažni bazeni

Tvrtka Aquachem u ponudi ima cjenovno izuzetno prihvatljive i iznimno kvalitetne ugradbene i nadzemne montažne bazene španjolskog proizvođača GRE. Njihove prihvatljive cijene uz jednostavne karakteristike ugradnje i održavanja čine ih idealnom opcijom za obitelji koje traže dugotrajno rješenja.

Montažni bazeni - nadzemna ugradnja

Montažni bazeni iz serije Dream najuspješniji su i najtraženiji proizvodi na tržištu. Ovi bazeni od čelične konstrukcije omogućuju kupcima široku raznolikost u odabiru veličina, oblika i čak završne obrade.

Među različitim dostupnim oblicima ističu se ovalni i okrugli bazeni.  Što se tiče veličina, ovalni bazeni su dimenzija od 500 x 300 cm do 810 x 470 cm, a okrugli bazeni su promjera od 350 do 550 cm. Svi montažni bazeni iz serije Dream, ovalni i okrugli, su dubine od 132 cm.

Dream bazeni trenutno su najbolji nadzemni bazeni u pogledu kvalitete na europskom tržištu. Njihove prihvatljive cijene uz jednostavne karakteristike ugradnje i održavanja čine ih idealnom opcijom za obitelji koje traže dugotrajno rješenja.

Montažni bazeni
Montažni bazeni

Montažni bazeni - ugradbeni

Ugradnja bazena u zemlju kupcima nudi mogućnost uživanja u prednostima ugrađenih bazena na jednostavan, brz i puno jeftiniji način od klasično građenih bazena.

Ugradbeni bazeni MADAGASKAR dolaze u dimenzijama od 600 x 300 cm do 800x 400 cm, a dubina svih dimenzija ugradbenih bazena MADAGASKAR je 150 cm.

Ugradbeni bazeni dolaze i s velikim izborom dodataka. Ovo se odnosi na sredstva za čišćenje bazena i sve vrste pokrivača koji su najpotrebnija dodatna oprema svakog bazena. Osim filtera, dostupne su i dizalice topline, skimeri i ostali dodaci.

SET DREAM BAZENA UKLJUČUJE:

  • Plavu PVC oblogu UV zaštitom debljine 0,4 mm
  • Vrsta filtera: pješčani filterski set s kvarcnim pijeskom
  • Ljestve sa sigurnosni klizačem, 2Å~3 gazišta. Omogućuje skidanje gazišta s jedne strane kako bi se djeci spriječio pristup bazenu i spriječile nesreće.
  • Injekcijske zaštitnike za spojeve između horizontalnih profila
  • Pocinčanu čeličnu konstrukciju bazena i profile debljine 0,70 mm
  • Skimmer i mlaznica, fleksibilno crijevo, ljepilo, PVC fitinge

SET UGRADBENIH BAZENA UKLJUČUJE:

  • Plavu PVC foliju s UV zaštitom debljine 0,75 mm
  • Pocinčanu čeličnu konstrukciju bazena i profile debljine 0,70 mm
  • Skimmer i mlaznicu

JAMSTVENI ROK:

Čelična konstrukcija: 4 godine
Ostale komponente: 2 godine