onama_2

O NAMA

Tvrtka Aquachem osnovana je 2004. godine kao specijalizirana tvrtka za distribuciju opreme za izgradnju i opremanje bazena, fontana i jezera. Od tada je tvrtka u kontinuiranom rastu; s godinama je proširena ponuda proizvoda i usluga, povećan broj zaposlenika kao i popis poslovnih partnera.
Nakon obnove i proširenja poslovne zgrade te izgradnjom novog skladišnog prostora s 1000 paletnih mjesta, završen je planirani investicijski ciklus čime su stvoreni uvjeti za daljnji razvoj tvrtke čije se poslovne aktivnosti danas dijele na veleprodaju, projektiranje, inženjering, servis i proizvodnju.

To nas čini najkompletnijom tvrtkom na tržištu izgradnje bazena, vodenih parkova, vodenih igrališta, bio bazena, jezera, fontana i sustava navodnjavanja te smo u mogućnosti ponuditi kompletno savjetovanje od početka razvoja projekta, izradu elektro-strojarskih projekata, isporuku opreme do ugovaranja izvođenja elektro-strojarskih instalacija privatnih i javnih bazena, vodenih parkova, vodenih igrališta, bio bazena, jezera, fontana i sustava navodnjavanja.